Over Ons

Jaren geleden zijn wij actief geweest als hobby fokker met een ander ras. Na een lange zoektocht is Raphael bij het ideale ras uitgekomen: de Australian Labradoodle.

Ons doel is de juiste pup bij het juiste gezin brengen met bijzonder veel aandacht voor het welzijn van de doodles. Indien jullie meer willen weten over ons en onze werking dan raad ik jullie ten harte aan om de tekst hieronder over ons ontstaan en bestaan te lezen.

Uitgebreide uitleg over ons

Ontstaan & Bestaan

Wij wonen samen met onze honden in het mooie Belgische Genk in Limburg aan het water.

Wij zijn actief met de Australian Labradoodle sinds 2013. Maar zijn wel al actief geweest met het fokken van Schotse Collies sinds 2004. 

Onze passie is om een gezonde doodle te fokken ongeacht de kleur. Een onderhoudsvriendelijke vacht en een aangenaam karakter is voor ons een prioriteit. Wij nemen helaas geen reservaties aan van gezinnen die enkel een bepaalde kleur willen. Tenslotte zijn het toverballen en we gaan geen pup verkopen met een bepaalde kleur waarvan ik later weet dat deze mogelijk vervaagt. Wij willen de juiste pup bij het juiste gezin brengen, dat is ons doel. Daarom werken we ook nauw samen met een gedragstherapeut die ons hierin bijstaat.

Omdat onze kleindochter Emmalyn geregeld over de vloer komt zijn de pups ook gewend aan kleine kinderen. En zo is onze kleine kennel begonnen.

Wij willen niet heel België voorzien van een Australian Labradoodle, wij willen enkel de juiste pup bij het juiste gezin brengen. 

Zit je met vragen? Dan mag je ons altijd gerust een mailtje sturen!

Met vriendelijke groet,

Day Dream Doodles